logo PC Service Emmeloord

PC Service Emmeloord

Uw computerhulp in de regio Emmeloord
Reparatie - Onderhoud - Service
Inkoop - Verkoop

Tel. 06-50463458

Home

Prijslijst Wat doen wij Verkoop Contact

 

2e hands

Nieuw

U kunt bij ons ook terecht voor nieuwe computers, laptops en onderdelen.

Nieuwe laptops en computers.
Er zijn veel merken met nog meer modellen op de markt met allemaal weer andere specificaties. Zo is de ene computer geschikt voor zware spellen en de andere weer niet. Daarom is het belangrijk om te weten waarvoor u de computer gaat gebruiken. Zo voorkomt u een tegenvaller. Teleurgestelde computereigenaren komen wij maar al te vaak tegen. Zonder kennis van zaken worden zij geadviseerd. De verkoper zal vaak bepaalde systemen aanprijzen waar vooral de verkoper of winkeleigenaar beter van wordt. Vaak zien wij nieuwe laptops voorbij komen die eigenlijk alleen geschikt zijn voor tekstverwerking terwijl de eigenaar ook normaal op youtube een filmpje wil bekijken. Dit blijkt dan vaak niet eens mogelijk. Bij aankoop ging het wel horen wij dan. Na een maand of 2 niet meer omdat er meer software is geinstalleerd op de laptop en deze het niet meer aankan. Na onderzoek blijkt er gewoon een te goedkope processor in de laptop te zitten. Dat is zonde van uw geld.
Hoe gaan wij te werk?
U neemt contact met ons op en we bespreken uw wensen. Wij komen vervolgens tot een eerlijk en goed advies welke gericht is op de toekomst. U wilt immers lang plezier hebben van uw aankoop en wij willen dat u tevreden bent.
Ons motto: Eerlijkheid duurt het langt.

Advies of hulp bij de aanschaf van laptops en computers.
U wilt bij ons of ergens anders een computer kopen maar ziet door de bomen het bos niet meer, u twijfelt of heeft weinig tot geen kennis van computers, dan helpen en adviseren wij u bij de aankoop. Het is zelfs mogelijk dat wij u begeleiden indien u in een winkel in Emmeloord een computer wilt kopen. Hiervoor vragen wij een vergoeding van 5,00 tot 10,00 euro.
Computeronderdelen en laptoponderdelen.
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een onderdeel van uw computer of laptop defect raakt. Bij ons kunt u naast 2e hands onderdelen ook terecht voor nieuwe onderdelen van praktisch elk merk. Uiteraard kunnen wij deze desgewenst ook voor u monteren of vervangen.

 

PC Service Emmeloord - Bumalaan 11, 8302 GP Emmeloord
Tel. 06-50463458 E-mail:
info@pc-emmeloord.nl